Fast Food

Предлагаме богат избор на картонени чаши, кутии за храна, картонени чинии, хартиени пликове и торбички, стиропорени купи и чаши, кристално прозрачни чаши за вашето заведение. Там ще намерите и пълен набор аксесоари необходими за успешното предлагане на вашите напитки и храни на клиентите.

ХРАНЕНЕТО - Кога ако не в този случай хората ще намерят време да се концентрират върху Вашите рекламни съобщения? Един от малкото моменти през деня, когато можете да привлечете цялото внимание на Вашите клиенти.

Всеки ден хората купуват милиони напитки и порции храна за бърза консумация. Напитката или храната остават в ръцете им средно до 10 минути. Всяка минута те поглеждат към чашката или кутията поне 5 пъти. Така те осъществяват средно по 50 зрителни контакта при най-добра видимост.

Замисляли ли сте се над неразкритите възможности за рекламиране на продукт, търговска марка или кампания без разсейване в продължение на 10 минути? Рекламата върху еднократни опаковки увеличава многократно възможностите на търговците.

Въображението е единственото ограничение за това как да предадете рекламно съобщение на клиента посредством еднократните картонени опаковки.

Забързаният начин на живот на съвременните хора и търсенето на удобни решения за по-бързо хранене дават на веригите за бързо хранене нови бизнес възможности. Качеството на храната е основното, но усещането зависи изключително много от функционалността и дизайна на опаковките, в които тя се сервира. Колкото по-функционална и удобна за клиента е опаковката, толкова по-удовлетворен ще е той и ще се връща отново и отново.

Когато произвеждате продукти с високо качество, от особено важно значение е опаковката им да го изразява по най-добрия начин.