За нас

ВИП ТРАНС ООД е създадена през 2007г. с основен предмет на дейност извършване на превоз на пътници в страната и в чужбина. Фирмата притежава Лиценз на Общността за международен превоз на пътници № 1097 и звездна категоризация на всички транспортни средства.

Притежаваме автобуси от 20 до 55 места, като всички са туристическо изпълнение, оборудвани с монитори, аудио и DVD-системи, климатик, WC, кафе-машина, хладилник и др., като са преминали и допълнителните технически прегледи за превоз на деца и ученици.

Извършваме индивидуален и организиран транспорт в страната и чужбина, трансфери до летища и пристанища в България и съседните страни, логистика при фирмени събития и семейни тържества, транспорт на ученически групи, индивидуален бизнес-транспорт и трансфери с луксозни леки автомобили.

Фирмената политика е носочена към качеството на транспортното обслужване, коректността, удовлетвореността на пътниците и професионалното отношение на служителите, ангажирани в дейността.

Приоритет в работата ни е поддържането на перфектно техническо състояние на превозните средства и непрекъснатото повишаване на уменията и квалификацията на екипа, работещ във фирмата.

Усилията ни са насочени към намаляване на разхода на горива, опазване на околната среда и спазване на нормативните изисквания за безопасни и здравословни условия на труд.

Разполагаме с необходимата покрита гаражна площ, професионално сервизно обслужване и отлично подготвен персонал от водачи и технически лица.

Гарантираме отлично качество на траспортните услуги, а цените са изключително конкурентни и съобразени с изискванията на клиентите.