Share
Направи запитване !!!

За нас

Винарска изба Трифон Зарезан произвежда висококачествени червени вина от собствени лозови масиви в село Брестник, обл. Пловдив.

Отглежданите сортове грозде са мерло, мавруд, каберне и рубин.

Избата разполага с лозови масиви, разположени на територията на село Брестник, обл. Пловдив.

Винарска изба Трифон Зарезан произвежда и търгува с червено вино. Избата разполага с необходимото оборудване, за извършване на пълен цикъл в производството на вино.

Винарската изба в село Брестник, притежава масиви от лозови насъждения, в които се отглеждат сортове качествено червено грозде - мерло, мавруд, каберне и рубин.

След като узрее, гроздето се преработва и се оставя да ферментира. Всички процеси, до получаване на виното, стриктно се следят, за спазване на точните правила, за да бъдат запазени, ароматът и вкусовите качества на гроздето.

Винарска изба Трифон Зарезан предлага на любителите на виното, качествено, домашно, червено вино с превъзходен вкус и аромат. В избата работи екип от квалифицирани специалисти в производството на вино. Персонала има натрупан дългогодишен опит и следи за качественото изпълнение на всички протичащи във винарната процеси.

Благодарение на добре изградената фирмена политика избата произвежда вино с невероятен, наситен вкус.

Винарска изба Трифон Зарезан печели през 2008 година, първо и второ място на конкурса за домашано вино, проведен в град Асеновград. Тази награда е гаранция, за високото качество на произведеното вино.