За нас

"ВЕРЕЯ ИНВЕСТ" АД е регистрирана през 2007 година, изкупувайки активите на "Траяна Пласт" ООД. Като наследник на традициите на „Траяна Пласт" ООД, „Верея Инвест" АД организира успешно своята дейност, като прилага новите технологии и използва ефективно човешките ресурси.

Дружеството е с над 15-годишен опит и установени позиции в производството на огънато слепени детайли от развиван буков фурнир. Следвайки изискванията на пазара и водени от желанието си за постоянно удовлетворяване нуждите на клиентите, фирмата непрекъснато се развива.

Философията на фирмата е базирана на нашата практика, в основата на която стои пълното задоволяване на предявените изисквания и очаквания от страна на нашите клиенти.

Наша неотменна задача е контрол върху целият производствен процес, включващ

  • презицен подбор на ползваните суровини и материали;
  • поддържане изправността на целия машинен парк и инструментариум;
  • спазване на технологичния ред при всяко едно работно място;
  • спазване на установената методика за контрол на качеството;
  • спазване на сроковете за доставки и поетите ангажименти;

Дружеството разполага със собствена производствена база в с.Кирилово, община Стара Загора на обща площ 15 000 квм, от които застроените площи са около 4000 квм.

Фирмата разполага и със собствени транспортни средства, чрез които, за улеснение на нашите клиенти, извършваме доставка на готовите изделия до тях на територията на страната.

Прецизният контрол върху разходите на фирмата, позволяват предлагане на конкурентни цени и привличане на нови клиенти.

Чрез поддържане на честност, етика и професионализъм, ние се стремим да правим всичко по най-добрия начин, поемайки своята отговорност на всички нива.

Фирмата ни е открита за нови контакти и идеи на базата на взаимноизгодно и коректно сътрудничество.