За нас

Велпа ЕООД е фирма, регистрирана със седалище и адрес на управление град Каспичан, област Шумен. Основната икономическа дейност, в която се развива компанията е производство на опаковки от картон, каширано велпапе, транспортни опаковки от велпапе.

Велпа ЕООД е фирма специализирана в производството на опаковки от всички видове велпапе. Компанията разполага с отлично обучени служители, повечето от които са с дългогодишен стаж и опит в бранша. 
Опаковките от картон, които дружеството произвежда, са абсолютно съобразени с изискванията и стандартите на Европейския съюз. Опаковките се произвеждат основно за:

  • химическата;
  • фармацевтичната;
  • козметичната промишленост;
  • хранително вкусовата промишленост.

Дружеството изключително много държи на качеството, ето защо използва висококачествени материали в производството на транспортни опаковки, които основно  са картон и хартия. Специфичната технология на горещо и студено залепване и пресоване на картона под високо налягане, води до получаването на здрав продукт, който заменя традиционните пластмасови, метални и дървени опаковки. Транспортните опаковки, произведени от Велпа са известни с високо качество и голяма здравина. 

Кашираните опаковки, произведени от компанията, служат за рекламни флаери, стопери, дисплеи, подаръчни кутии, рекламни пана и други. Този вид опаковки са с изключителен дизайн. На линия за каширани опаковки се кашира три и петслойно, микро и двуслойно велпапе с различни цветове и изображения.

За годините на своето съществуване фирма Велпа ЕООД, успя да се реализира и докаже на пазара, печелейки доверието на клиенти и партньори с високо качество, коректност и атрактивни цени.