Share
Направи запитване !!!

За нас

ПРЕДСТАВЯНЕ НА ДЕЙНОСТТА НА „НБИ Консорциум” ООД

гр. Габрово, ул. „Батак” 31,  Булстат : 107526979, регистрирано с фирмено дело  500/2001 г. по описа на Габровски Окръжен Съд

„НБИ Консорциум” ООД е създадено през 2001 год. и развива дейност в следните основни направления:

1. Продажба на металообработващи, шлосеро-монтажни, мерителни, абразивни и диамантени инструменти

Производство на тръби и фитинги от PVC и PE - тръби от непластифициран поливинилхлорид за водоснабдяване и канализация; тръби от полиетилен висока плътност за водоснабдяване и свързващи части от непластифициран поливинилхлорид за канализация. Производство на щприцови изделия от полиолефини ( PP, PE ), PA, PS и други. Изделията се произвеждат в съответствие с приетите европейски стандарти и са изпитани в оторизирана лаборатория. Цветът на тръбите и свързващите части от непластифициран поливинилхлорид е сив и оранжево-кафяв ( RAL 8023 ). Тръбите от полиетилен висока плътност се произвеждат в черен цвят, с равномерно разпределени четири успоредни хоризонтални сини ивици по дължина.

3. Производство на въжени електротелфери с търговска марка „ЯНТРА”

Производство, презаточване и покритие на твърдосплавни инструменти - изработка и презаточване на стандартни и нестандартни монолитни твърдосплавни фрези, свредла и инструменти по чертеж на клиента със прецизна точност(0.0001mm) и сертификат за точност, възможност за нанасяне на високотехнологично износоустойчиво покритие с твърдост до 5000 HV и топлоустойчивост до 1000 градуса по целзий. Производство на твърдосплавни пластини. Производството и контрола на инструментите се извършва на последно поколение машини с ЦПУ, производство на фирмите “Walter” и “Platit”

Изработка на шприцформи и екипировка за производство на PVC и PE тръби и фитинги - Проектиране и производство на инструментална екипировка, предназначена основно за нуждите на екструдерното и шприцово производство.

Работим с почти всички машиностроителни предприятия в България, а също така и с фирми от сектор енергетика и чуждестранни клиенти. Във дружеството работят висококвалифицирани специалисти, които оказват технологична помощ на клиентите при избор на инструменти и екипировка за специфични процеси. „НБИ Консорциум” ООД участва редовно във Международния технически панаир -  Пловдив.

Разполагаме с търговски площи и складови бази във Габрово, София и Пловдив, както и със съвременен автомобилен парк от леки, лекотоварни и товарни автомобили.

Персонала на дружеството се състои от 213 души както следва:

  • 83 с висше техническо образование
  • 102 със средно техническо образование

Представляваме над 15 фирми основно от Германия и Чехия, като на голяма част от тях сме изключителни представители за България. Някой от фирмите са:

SECO – Швеция : Производител на изключително качествени металообработващи инструменти : сменяеми твърдо-сплавни пластини, стругарски ножове, борщанги, фрези, свредла СТП, изцяло твърдосплавни инструменти.

NWS – Германия : Производител на 1000V изолирани инструменти - клещи, ключове, отверки, пинсети, комплекти. Инструменти за електрониката, кримпващи клещи, пинсети, кабелни обувки. Тръбни ключове и клещи, инструменти за ремонт и поддръжка на автомобили. Инструменти за строителството - чукове, лостове, секачи, пробои, замби и др.

Walter - Австрия : Световен лидер в производството на металорежещи инструменти - свредла, фрези, метчици и плашки от HSS, HSS-E, HSS-E-PM и изцяло твърдосплавни.

Mitutoyo – Япония : Най-богатата производствена гама на прецизни измерителни инструменти и уреди на световния пазар: микрометри, шублери, индикаторни часовници, вътромери, електронни измерителни уреди и системи за дължини, профил проектори, уреди за контрол на грапавост и други.

Stim Tools – Чехия : Металообработващи инструменти - свредла, райбери, зенкери, фрези. Машинна екипировка - универсали, патронници, държачи, втулки. Мерителни инструменти - шублери, микрометри, пасаметри. Шлосеро-монтажни инструменти - ключове, клещи, отверки.

ARNO – Германия : Производител на твърдосплавни пластини, държачи, машинна екипировка, свредла, фрези и др.

Pilana – Чехия : Производител на дървообработващи и металообработващи инструменти внос от Чехия - циркуляри за дърво монолитни и със запоени пластини, абрихт и профилни ножове, банцигова лента, машинни и ръчни ножовки.

„НБИ Консорциум” ООД е сертифицирана по ISO 9001:2000