За нас

Фирма Вартек ООД предлага за своите клиенти качествени бизнес продукти от световноизвестни производители на добри цени.

Комуникацията чрез интернет и e-mail не намалява броя документи, които се отпечатват в офиса. Ламинирането предпазва документи, скици, чертежи, снимки и други материали от замърсяване, похабяване и унищожаване. То подсилва яркостта на цветовете и ги пази от вода, влага, прах, пясък и надраскване.

Хората все повече търсят подходящи начини за представяне на своите идеи и бизнес предложения. Не е важно само какво казвате, но и как го казвате. По дрехите посрещат... Облечете по подходящ начин Вашите идеи и бизнес предложения, за да Ви посрещнат добре! Направете го с подвързващите машини, представени в уеб сайта.

Ще откриете широка гама от бизнес калкулатори, с които можете да си правите добра сметка, както и тримери и гилотини, с които да отрежете на точното място.

Шредерите ще унищожат ненужните документи и носители на информация, като по тозин начин ще предпазят бизнеса Ви от изтичане на информация, кражба на интелектуална собственост и промишлен шпионаж.

Адресиращите принтери, таксуващите и мейлинг машини ще Ви помогнат прецизно и напълно автоматизирано да персонализирате и подготвите Вашата кореспонденция за изпращане. Подготвянета и изпращането на стотици писма вече не е проблем.