Категория: Развлечения и Спорт » За Децата

Град: Бургас

Адрес: гр. Бургас, ул. Индустриална 2 (в двора на Автотрафик)

Телефон: 056/88 72 71; 0878 605 947

Уеб сайт: www.brayancommerce.com

За нас

Браян Комерс ООД е официален представител за България на водещата в областта на  производството на автомати и детски люлки за увеселителни паркове италианска фирма Luca S.r.l.

Със съдействието на нашите партнъори от Италия  вече две години предлагаме на българския пазар продукти и оборудване за детски кътове, площадки и центрове.

Нашите продукти осигуряват съвременни атрактивни решения, които могат да бъдат част от вътрешни и външни пространства за детски и семейни центрове в хотели, ресторанти, търговски центрове   комплекси , паркове, градини и заведения.

Предлагаме както за съвместна експлоатация, така и за продажба следните основни групи машини: вендинг автомати, детски люлки, игри с откуп, джаги, машини за стикери и татуировки и кранове, както и богата гама от консумативи.

В случай, че разполагаме с налични бройки, може да се възползвате от изключително атрактивните цени, които предлагаме за закупуване на машини втора употреба. 

Ние сме тук, за да Ви направим част от един свят, който комбинирайки опит, креативност и технологии, успява да предложи разнообразни развлечения за всички възрасти.