За нас

Болница „Света Богородица" е лечебно оздравително заведение, разполагащо със 192 легла. Построена е в съседство с изключително красив парк за отдих, в който с каптаж е осигурена минерална вода от всички извори за питейни нужди.

Представлява монолитна четириетажна сграда с две крила, с обособени хотелски, медицински и кухненски блокове, свързани с топли връзки. Болницата разполага с открит плувен басейн с полуолимпийски размери с монтирана съвременна пречиствателна станция.

Болницата разполага с прекрасен екип от лекари и сестри, специалисти в диагностициране и лечение на болести на нервната система, съдови заболявания и такива, свързани с обмяната на веществата.

Диагностика, изследвания и лечения на: стрес, дистрес, тревожни, депресивни, конверзионни и панически разстройства. Захарен диабет и усложненията му.

Всички форми на хипертония и исхемична болест на сърцето.

Брой на леглата: 192; 
бр. на стаите
двойни – 48
тройни – 24
апартаменти – 10

В стаите: кабелна телевизия, самостоятелен санитарен възел;  за част от тях – тераса. 
За апартаментите – телефон, вана, за част от тях - тераса.

В комплекса: информация, телефон в хотела, платен паркинг.

Мед. център: консултативни кабинети, функционален кабинет, стоматологична помощ, клинична лаборатория.

Лечебен блок: пълен комплекс физикална терапия /водолечение, електролечение, акупунктура, кинезитерапия, фитнес център/, психотерапия. Плаж и открит плувен басейн с полуолимпийски размери и монтирана съвременна пречиствателна станция.

Заведения: дневен бар, кафе – сладкарница, ресторант с отлична кухня.

Приемат се пациенти
- по клинични пътеки – /договор с НЗОК/ - 7 дневен престой. Подробности за показанията и необходимите документи – виж тук.

Цени за свободен прием – 16 – 20 лв за нощувка.