За нас

Нашата компания се гордее с официалното си откриване на 11 май 2006г. от г-н Първанов, тогаващният президент на Република България.
Белсма може да се характеризира като млада и динамична мебелна компания с холандски произход. Действителният ръст е пряк резултат от разработката на продукта.

Белсма е част от компанията Beumkesgroep. Beumkes beheer Bv от Холандия е специализирана в производството на текстилни изделия с високо качество, както и производство на мебели в Полша, Македония и България.Общо около 450 работника работят за Beumkesgroep.
Компанията има дълга история (открита през 1957г. от Том Бюмкес), както и добра репутация на пазара.

Белсма ще бъде един от най-добре представилият се производител на мебели от масивна дървесина. Осъзнавайки това ние ще имаме светло бъдеще и траен растеж като доставчик, използвайки най-новите технологии, маркетинг и инструменти за прадажба.

Белсма Фърничър доказа качеството и потенциала си като получи Bureau VERITAS сертификат за ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 и FSC.
Качеството на компанията е силно зависимо от работниците и управлението в нея.В момента има 75 служители в Белсма.

В момента почти 100% от нашата продукция е за износ в Белелюкс и САЩ през Beumkes Beheer b.v.
Повечето от настоящите ни клиенти са в голяма полза да градят бизнеса си с Белсма поради изградената ни вече репутация.

Белсма има право да продава своите продукти и формули в централна и източна Европа.С това Белсма е в състияние да бъде водеща марка в пазарните тенденции, както и в иновативен и печеливш мърчандайзинг.