За нас

Булклима ЕООД е инженерингова компания в областта на климатизацията, вентилацията и отоплението. Създадена през 1992 година, дейността на фирмата обхваща доставка, монтаж, гаранционен и извънгаранционен сервиз на инсталациите. В резултат на своето развитие, днес фирмата разполага със свои представителства и специалисти в повечето градове на България и предлага цялостни решения в следните области:

  • Инженеринг в отоплителната и климатична техника;
  • Изграждане на Централна климатизация с VRF системи на обществени, административни и промишлени сгради;
  • Професионални решения за климатизация на офиси, магазини, ресторанти и жилищни помещения;
  • Изграждане на вентилационни системи;
  • Профилактика, гаранционен и извънгаранционен сервиз, обезпечен с оригинални резервни части.

Като гарант за предлаганите стоки и услуги Булклима ЕООД е сертифицирана съгласно изискванията на ISO 9001:2008; BS OHSAS 18001:2007; ISO 14001:2004 и  ЕО/842.

От 1999 година фирмата е официален вносител и дистрибутор за България на продуктите на FUJITSU GENERAL Ltd. – Japan, видно от официалния сайт на производителя за Еворпа www.fujitsu-general.de.

FUJITSU GENERAL е от най-известните и реномирани японски производители на битови климатици и съоръжения за централна климатизация на сгради. Продуктите й са позиционирани в най-високия клас с доказано отлично качество и съобразени с регионалната пазарна

конкуренция. Подробна информация за търговската марка и артикулите й може да откриете в презентационно-каталожния сайт за България www.fujitsu-general.bg.
Многообразието от дейности и продукти налага  доставки и от други реномирани производители като: York / Johnson Controls, Inc. / USA, Maxa / Advantix S.p.A / Italy, Olimpia Splendid / Italy, Actionclima S.r.l. / Italy, Olefini S.A. / Greece, Sunda Solar Energy Technology Co., Ltd. и др.Дългогодишното ни сътрудничество е доказателство за успех в  предлагането на иновативни и качествени решения за комфорт

Булклима ЕООД затваря кръга от услуги: технически решения – извън гаранционeн сервиз, с което гарантира максимално дълъг период за експлоатация на съоръженията. КАЧЕСТВО, НАДЕЖДНОСТ, ЦЕНА са акцентите във всички дейности на компанията:

  • Внос и дистрибуция на доказано качествени продукти, внимателно проверени в директни преговори с производители;
  • Професионални консултации на клиентите за избор на най-подходящото техническо решение;
  • Монтажно – инсталационни дейности, извършвани от собствени монтажни групи;
  • Гаранционен и извънгаранционен сервиз, осигурен от обучени специалисти на фирмата. Техническа документация. Оригинални резервни части.

В цялостната си дейност Булклима ЕООД се стреми към разширяване обхвата и качеството на предлаганите стоки и услуги чрез професионализъм, опит и европейски работни стандарти.