Дигитален печат

Неслучайно когато става дума за дигитален печат, първата асоциация на много хора е Булгед. Несъмнено сме лидер в цифровия печат. Още по-добри сме обаче в откриването на решения и реализирането на Вашите идеи по най-добрия възможен начин, като съчетаем технологията си за дигитален печат и разнообразните си довършителни възможности.

Ние държим на личното отношение, затова Ви даваме възможност да се обърнете лично към клиентите и партньори си чрез персонализирани писма, покани, каталози и всевъзможни изделия, отпечатани чрез модерните ни технологии за дигитален печат. Опитът ни в производството на различни стандартни и нестандартни продукти гарантира, че ще се справим с всяко предизвикателство.

Залагаме на машини и софтуер от най-реномираните производители, които гарантират високото качество на продукцията.

Защо да изберете дигитален печат в Булгед

  • Гъвкавост – можете да поръчате тиражи от един брой до стотици бройки благодарение на технологиите за дигитален печат, на които разчитаме.

  • Изключително разнообразни довършителни процеси – имаме оборудване и квалифициран персонал, които могат да се справят с всяко полиграфическо изделие – от визитки до каталози с твърда подвързия и нестандартни изделия по Ваш проект.

  • Поддръжка на изключително разнообразие медии за печат – от стандартни хартии и картони до специални медии за специални случаи и специални клиенти. Всички медии, които използваме са тествани и подходящи за дигитален печат. Работим и с материали закупени или поръчани специално от клиентите, след като сме уточнили дали можем да печатаме върху тях.

  • Дигитален печат на продукти с голям формат – можем да предложим двустранен пълноцветен печат с ширина 475 мм и практически неограничена дължина – това ви позволява да печатате плакати, хоризонтални брошури с телчета А4, големидипляни и др.

  • Дигитален печат на персонализирани продукти – всяко копие от поръчката Ви може да съдържа уникален персонализиран номер, баркод, изображение, обръщение или каквото пожелаете – за да се обърнете лично към клиентите си.

  • Дигитален печат с допълнителни цветове – Pantone симулация, шестцветен печат с изключително широка цветова гама и ефектен вид.

  • Дигитален печат с бяло мастило – за прозрачни и метализирани материали, бутни-дръпни стикери и други ефектни приложения.

  • Разнообразни ефектни довършителни операции – цялостни и частични лакове, ефектни ламинати, печат върху метализирани материали и много други.

  • Производство на книги в малки тиражи, чрез дигитален печат на изгодни цени и с изключително качество на печата и довършването.