За нас

Фирма „БЛУПЕР ТРЕЙД” ЕООД започва дейността си през 2010 г. И е правоприемник на „БЛУПЕР“ ООД, която от своя страна е основана през 2008 г. От основаването си и двете компании се занимават с продажбата на хигиенни консумативи, като е официален вносител наKimberly – Clark* Professional и има собствена марка BP Professional.

Дейността на компанията е насочена към внедряването на нови технологии и продукти с цел повишаване на хигиената във обществените и санитарните помещения. Потребителите на нашите продукти са бизнес клиентите от от всички сфери на икономиката: хранително-вкусова промишленост, болнични и здравни заведения, административни и бизнес сгради, обществени учреждения, детски градини, училища и университети, офиси, хотели и ресторанти и др.

Марката Kimberly–Clark® Professional е символ за престиж и безкомпромисно качество и дава на клиентите хигиената и комфорта, от които се нуждаят.Продуктите на компаниятаKimberly–Clark® се ползват с огромно доверие сред клиентите са познати по света с марките:Kleenex, Sсott, Andrex, Huggies, Kotex и Depend.

Нашата мисия е да предлагаме на нашите клиенти комплексни решения в областта на хигиената изцяло съобразени с нуждите на клиента и изграждането на дългогодишни взаимоотношения с тях.

Фирма „БЛУПЕР ТРЕЙД” ЕООД работи с голяма част от водещите български фирми , които работят в различни области на икономиката:„БЕЛЛА БЪЛГАРИЯ” АД гр. Пловдив, „САМИ – М” ООД, „КОКА – КОЛА” БЪЛГАРИЯ, „КЕН” АД, „ АРЕКСИМ ИНЖЕНЕРНГ” ЕООД гр. Смолян, МБАЛ „ХИГИЯ” гр. Пазарджик, „Мегапорт” ООД, МБАЛ „ДЕВА МАРИЯ” гр. Бургас, „ГОТМАР” АД, „НОВА ТРЕЙД” АД - газирани напитки “DERBI”, „БАЛКАНФАРМА” АД гр. Разград, „СПИДИ” АД, ХОТЕЛ „ТРИМОНЦИУМ – DEDEMAN” гр. Пловдив, „ОМНИКАР АУТО” ООД, както и множество хотели с 3* и 4*, бизнес сгради и търговски центрове на територията на страната.

Основните групи продукти които предлагаме са следните:

  • Хигиенни системи за санитарните помещения и консумативи за тях – кърпи за ръце, тоалетна хартия на късове, тоалетна хартия на ролки, системи за измиване на ръце.
  • Лични предпазни средства за еднократна и многократна употреба.
  • Почистващи препарати.
  • Ароматизаторине на различни помещения посредством ароматизатори на парфюмна основа снабдени със системи за управление на разхода на консуматива.

Всеки един от нашите клиенти получава квалифицирана консултация от служителите на фирмата по отношение на повишаване на хигиената в производствените и санитарните помещения и намаляване на разходите за хигиена.

От 2011 г. фирма „БЛУПЕР ТРЕЙД“ ЕООД започна да разработва собствена марка продукти под името „BP Professional” , като по този начин започна да разширява пазарният си дял в областта на хигиената. Продуктите, които се предлагат на пазара под тази марка са следните: кърпи за ръце, тоалетна хартия, течен сапун, пяна за ръце, ансептичен сапун, препарати за почистване за повърхностти в хранително – вкусовата промишленост.

Всички предлагани системи за хигиена – дозатори и консумативи за тях можете да разгледате на сайта на фирмата