За нас

Биотрейд България ООД е производител на дерматологична козметика и повече 20 години е една от най- успешно развиващите се компании в този бранш на българския пазар. Продуктите, които предлагаме, са предназначени за специална дерматологична грижа, съдържат внимателно подбрани активни съставки с цел максимална ефективност и минимален риск от странични действия. Те не съдържат парабени и са хипоалергични и некомедоногенни.

ВИЗИЯ

Стремим се да бъдем признати в България и по света като уникална дерматологична компания, която печели доверието на клиентите си с отдаденост, честност, експертиза и качество в грижата за по-специалната кожа и нейните нужди още от раждането, през юношеството до зряла възраст.

МИСИЯ

Разбирайки специфичните потребности на своите клиенти, създаваме иновативни, безопасни и ефективни продукти предназначени за специална дерматологична грижа, красота и здраве.

Внимателно и отговорно подбираме активните съставки на нашите продукти и гарантираме постоянно качество и стриктно спазване на световните  и Европейски изисквания и стандарти.

Дерматологичната козметика с марка Биотрейд  има отлично действие и е с уникален състав. Тя е с клинично доказана ефективност и безопасност и може да бъде намерена само в аптечната мрежа.

От декември 2013 г. Биотрейд България е сертифицирана по ISO 9001:22716.

КЛИНИЧНИ ПРОУЧВАНИЯ

Биотрейд е сравнително малка договорно-изследователска организация (ДИО) и предимствата на сътрудничеството с нас са гъвкави, ефективни и небюрократични вътрешни процеси, тесни комуникационни връзки, бърза адаптация към промените, екип с висока професионална компетентност в областта и ниски разходи. Всичко това събрано в еднo ни прави по-достъпни и по-успешни.

  • Регулаторни одобрения в кратки срокове
  • Стриктно придържане към ръководните принципи на GCP - ICH
  • Избор/ Селекция/ Подбор на опитни и мотивирани изследователи
  • Високо качество при сравнително ниски разходи