За нас

Бианчи кафе ЕООД е основана през 2004 година. За кратко време успяхме да изградим собствена производствена база, оборудвана и снабдена с модерни машини и производствени линии, съобразени с все по-големите изисквания и нужди на нашите клиенти. 

        В последствие изградихме собствена верига магазини за кафе, за да дадем възможност на по-голям брой клиенти дa се докоснат до уникалния вкус на Bianchi coffee.

        2004 година основахме Bianchi coffee espresso в разфасовка от 1 килограм. - специално предназначен за хотели, ресторанти и кафенета, като най-новият ни продукт е Bianchi Rosso - 1 килограм.

        През 2006 г. в отговор на нарастващите потребности на пазара реализирахме проект, свързан с по - широкото предлагане на Bianchi coffee в по-малки разфасовки. Този проект e насочен предимно към много по-широк кръг клиенти и основно към съвместната ни работа с търговски вериги. 

Първите продукти от този клас са: 

Bianchi Gold 100 грама
Bianchi Silver 100 грама
Bianchi Джезве 100 грама и Bianchi Decaffeinated 100 грама         

  Вече на пазара присъства и любимото Bianchi coffee във вакуум разфасовка от 250 грама. Продуктите от този клас са: Bianchi black 250 грама, Bianchi Gold 250 грама, Bianchi Silver 250 грама и Bianchi Decaffeinated 250 грама.

         Най-новият наш продукт е еспресо кафе в еднократна индивидуална опаковка Bianchi pod system е най-добрата система за предлагане на кафе с гарантирано качество. Прецизно смилане и изпичане гарантира високото качество на: Bianchi Adore 7 грама, Aroma Gold 7 грама, Bianchi Decaffeinated 7 грама, Bianchi Silver 7 грама и ADORE Super Crema 7 грама.

        В последните три години ние успяхме да разработим Vending отдел, който спомага за улесняване на работата на нашите клиенти, като освен пълния набор от консумативи, осигуряваме резервни части и отлично подготвени сервизни специалисти. Бианчи кафе ЕООД е официален представител на Vending консумативи на италианската марка Punto It. 

        Бианчи кафе ЕООД е основен доставчик на кафе и консумативи на Холдинг БДЖ ЕАД, на Д-УССД - МВР, мини Бобов дол и мини "Перник-открит въгледобив.

        В момента нашето кафе можете да намерите и във търговските вериги Кауфланд, Карфур, Пикадили, Хит, Елемаг, Т-Маркет, Промаркет, Европа, СБА Коме, Топ Гън и Бодинор.

        В тясно партньорство сме с логистични фирми Екстенд БГ ООД и ET Вибо-71-Васил Борисов.
        Младият ни екип, сервизните ни специалисти и предоставяните рекламни материали спомагат за улесняване работата на нашите партньори и за затвърждаване на добрите ни взаимоотношения.

        Принципът на фирма Бианчи кафе ЕООД е коректност и лоялност. Поощряваме тези, които помагат да се наложи марката Bianchi coffee на пазарa. Нека лоялността бъде взаимна. Така бизнесът ни ще бъде успешен.