За нас

Фирма Атамар ООД – Паволче е регистрирана като фирма през 2003 г.

Фирмата е производител на:

  • Корпусна мебел
  • Изделия от ПДЧ с меламиново покритие
  • МДФ-натурален, фурнирован с лаково покритие, натурален с покритие от боя
  • ПДЧ с постформинг с водо и термо устойчиво покритие
  • Дървена дограма-трислойна, стъклопакетна, еднокатна, двукатна, интериорни и външни - от масивна дървесина, комбинирани с МДФ с ламинирано покритие, с естествен фурнир, натурален, боядисан
  • Детайли и изделия от масивна дървесина

Фирмата проектира и изработва мебели за дома - кухни, спални, дневни, детски стаи, антрета, офис мебели, стоматологични центрове, козметични студия, фризжорски салони и аптеки.

При изработка на кухни за подове се предлагат термо и водоустойчиво ПДЧ в богата цвето гама.

Спалните са съобразени с ергономичните изисквания, както и със специфичните от страна на клиента относно обемите за съхранение.

При проектиране и изработка на детска стая, водещи критерии са атрактивен дезайн и безопасност при ползване.

Дървените прозорци и врати, изработвани от фирмата са символ на отлично качество, добра топлоизолация и уют.

Интериорните врати се предлагат с различен дизайн и изработка.

Лаковите покрития, които са използвани при обработка на изделията, изложени на пряко атмосферно влияние, са водоустойчиви и предпазват дървесината от неблагоприятни въздействия, запазвайки нейните качества.

Фирмата разполага със склад за продажба на мебелни плочи от ПДЧ с меламиново покритие, термо-водоустойчиви плотове, обков и консумативи за мебелна промишленост.

В Арамар ООД функционират система за управление на качеството в съответствие с изискванията на ISO 9001:2008 и система за управление на здравословните и безопасни условия на труд съгласно OHSAS 18001:2007.

Фирмата спечели участие по програма ФАР за "Повишаване на конкурентността на българските предприятия". Новозакупените машини подобриха качеството и производителността.

Екип от висококвалифицирани специалисти се стреми да задоволи изискванията на клиентите.

Фирма Атамар ООД разполага с база за заточване на режещи инструменти (циркулярни триони с твърдосплавни спластини, нутфрезери и профилни глави). Разполага и с машини за челни лепене на банцикови ленти, чепразене и точене.