За нас

Дизайнът на меката мебел изцяло зависи от неограниченото въображение на неговите създатели – дизайнерите. Тяхната фантазия определя и самото призвание на дивана, а то е да Ви осигури комфорт и релакс. Диваните са представени в две категории, както следва: дивани CLASSIC- една неостаряваща класика за кожените дивани и дивани DESIGN- дивани с прави форми и изчистени линии.

„Арте Италиана” ООД предлага над 70 модела дивана в различни форми и цвят, в естествена кожа, текстил. Всеки модел има разработена своя конфигурация, която включва ъглов модул; допълнитeлно място, който се вгражда в триместния или двуместния диван; лежанка. Това да Ви дава възможност сами да направите своята композиция съобразно Вашето простарнство. Ъгловите гарнитури са сред най-предпочитаните решения за Вашия хол.

Някои от моделите могат да бъдат изпълнени в едната част с лежанка, която може да бъде с прави или заоблени форми. Лежанката към дивана може да бъде позиционирана отляво или отдясно. За тапицерията на диваните още на идейно ниво е заложено на високоеластичния дунапрен, изключително важен материал за Вашите дивани.