За нас

“Алианс Принт” е една от най-големите и бързоразвиващи се печатници в България - лидер в печата на списания. Фирмата е създадена през 2001 година. През годините, които сме на пазара на полиграфически услуги ние успяхме да се утвърдим като модерна компания, предлагаща креативни и ефективни решения.
За да успеем да отговорим на все по-високите изисквания на пазара и да предложим най–новото и модерното в бранша ние обновяваме непрекъснато печатната си база и разнообразяваме услугите, които предлагаме. 
Освен затворения цикъл на работа, включващ целия процес на изработка на печатното изделие, ние предлагаме и актуални технологии за печат,  хит на пазара в Европа. Такава е хибридната технолгия, с която работи новата ни петцветна, листова, офсетова машина КВА Рапида 74.
Към основните производстени групи се отнасят рекламни материали, листовки и приложения, брошури, дипляни, плакати, каталози, списания, книги и др. 

Мисия
Мисията на “Алианс принт” е чрез използването на съвременни технологии и  висококвалифициран персонал да предлага на своите клиенти висококачествени полиграфически продукти и услуги.  “Алианс принт” осъществява своята дейност като изгражда партньорски взаимоотношения със своите партньори и спазва принципите за корпоративна социална отговорност. 

Ориентация към клиентите 
Ние се стремим към непрекъснато удовлетворение на нашите клиенти чрез предлагане на висококачествени полиграфически продукти.  Изграждаме силна и здрава връзка в отношенията с партньорите си - колегиални и партньорски взаимоотношения, коректност и компетентност.

Непрекъсното търсене на нови предизвикателства 
Стремеж към непрекъсното повишаване на нашата конкурентоспособност и утвърждаване  на лидерски позиции на пазара на произвежданите от нас продукти,  непрекъснато продуктово усъвършенстване и иновации. Нашите успехи ни дават увереност непрекъснато да  търсим предизвикателства, като  отговаряме  на възможностите, които ни се откриват.

Грижа за нашите служители 
Ние приемаме нашите служители като най-ценния актив на компанията, като им създаваме среда, в която всеки получава възможност да разгърне в максимална степен своя талант професионален потенциал.