За нас

Агрозлатекс ООД се занимава със зърнопроизводство и отглеждане на пшеница, цаверица, слънчоглед и рапица. Фирмата извършва земеделски услуги с прикачен инвентар. Базата на дружеството е в град Стара Загора.

Агрозлатекс ООД е специализирана в зърнопроизводството и търговията със земеделска продукция. Дружеството е създадено през 2001 година и до сега се е утвърдила на българския пазар със високото качество на продукцията си, ниските и разумни цени, както и нивото на обслужване.

Агрозлатекс ООД продължава да развива своята основна дейност, като освен зърнопроизводство се занимава и с произвеждане на прикачен инвентар, селскостопански и почвообработващи машини. Дружеството предлага услуги със селскостопански инвентар, като обработка на земи, засяване и събиране на реколтата.

Агрозлатекс ООД разполага със специалисти в областта на селското стопанство, които спомагат за качественото изпълнение на предлаганите от фирмата услуги. Служителите, оправляващи селскостопанската техника са с дългогодишен опит в тази сфера и ще извършват всичко, точно както е оказано бързо и безпроблемно.

Агрозлатекс ООД предлага висококачествени зърнени култури за българския пазар. Дружеството отглежда царевица, слънчоглед, рапица и пшеница като стриктно се следи за качеството на продукцията.