За нас

Фирма Автотрейд ООД е специализирана в търговията с резервни части за товарни, лекотоварни автомобили, автобуси и ремаркета MAN, Mercedes - Benz, DAF, Scania, Volvo, Iveco, Renault и BPW, SAF, ROR, FRUEHAUF оси, отоплители Webasto и доставка на резервни части за хладилни агрегати Thermo - King. 

Имайки в предвид големите технически познания и опит на специалистите във фирмата и гаранцията за високо качество на авточастите, ние смятаме, че сме подготвени да изпълним всички поръчки за резервни части компетентно и в срок. 

Силата на нашата фирма е в екипа от млади и отлично обучени специалисти, които откликват на всеки един клиент и неговия проблем с компетентност и разбирането. Изградената система за техническа консултация ни позволява веднага да намерим бързо решение на всяка възникнала нужда от конкретна резервна част и да предоставим пълната техническа информация. Непрекъснатото подобряване на професионалното обслужване ни извежда на водещо място в областта на предлагането на резервни авточасти.
.