За нас

Фирма Автоекспрес е създадена през 1991г. и е специализирана във вноса и дистрибуцията на авточасти и автопринадлежности за леки и лекотоварни автомобили.
Първите ни международни търговски отношения бяха с Украйна.
От 2001 г. Фирмата е директен вносител на резервни части от над 30 полски производители, работещи със съвременни технологии съгласувани със европейските и световните стандарти. Директни вносители сме и на авточасти и автоаксесоари от Словакия, Турция и Китай.
Автосервиза е създаден 2003г. , простира се на площ от 4000 кв.м.

  През 2007 год. ЕТ”АВТОЕКСПРЕС-ИЛИЯ ИЛИЕВ” е пререгистрирана в „АВТОЕКСПРЕС” ООД

Разполагаме със собствена складова база и търговски обекти, автосервиз,собствен транспорт за разносна търговия.
  „АВТОЕКСПРЕС” ООД има изградена система за дистрибуция на територията на цялата страна, разполага със собствен транспорт и осигурява доставки до обекта на клиента.
Наши основни клиенти са складове, магазини за авточасти и автосервизи, които ползват система от търговски отстъпки, разсрочени плащания и доставки.

  Доказателство и за нашата страст към автомобилите е и създаденият през 2001г автомобилен клуб Автоекспрес.

  С цел да предлага продукти и услуги, които удовлетворяват изискванията и очакванията на клиентите и които съответстват на най-високите международни, европейски и национални стандарти и спецификации за качество в „Автоекспрес” ООД е изградена и въведена Система за Управление на Качеството, в съответствие с изискванията на международния стандарт ISO 9001:2008Притежаването на този сертификат ще ни помогне за по-ефективното управление на разширяващата се дейност на фирмата не само в национален, а и в европейски мащаб.