За нас

Фирма “Атлантик-Ко” е създадена през 1996 г. в град Плевен, като еднолична фирма ЕТ ”Атлантик - Ко - Костадин Недялков” с основна дейност търговия на едро с хранителни стоки. През 1999 г. броят на обслужваните от нас търговци се увеличи и открихме складова база в град Пловдив. Създадохме отделно звено с търговски представители, които обслужват цялата страна с доставка до обекта на клиента. През 2000 г. “Атлантик-Ко” предприе собствено производство на традиционните за България лютеници и зеленчукови консерви. Със закупуването на производствената база в град Пордим, мощностите ни се увеличиха многократно.

През 2005 г. фирмата се преструктурира в еднолично дружество с ограничена отговорност “Атлантик-Ко” ЕООД. Проведохме успешни преговори и сключихме договори за снабдяване с навлизащите западни и национални вериги CBAKauflandPenny MarketТ Маркет (Максима България), Промаркет, Карфур и др. Понастоящем реализираме успешен експорт в Испания, Италия, Гърция, Кипър, Румъния и Македония.
Продуктите които “Атлантик-Ко” произвежда са зеленчукови консерви, сосове, лютеници, доматени пюрета, горчица и майонеза. Те се отличават с много добри вкусови качества и конкурентни цени.
“Атлантик-Ко” е една от най-бързо развиващите се фирми в хранително-вкусовата индустрия в България. Успеха си дължим на стремежа ни към постоянно и високо качество на произвежданите от нас продукти.