За нас

Astef- S Ltd. е създадена през 2003 година в гр. София.

Основната дейност на фирма Астеф -С е спедиция и транспорт на високообемни товари, стандартни товари и на опасни ADR товари. Дестинациите и маршрутите , които покриваме не се ограничават само до границите на България, но включват и цяла Европа.

Разполагаме с 30 броя тежкотоварни камиони: 7 камиона по 120 куб. м., 9 камиона Megatrailer  с вътрешна височина 3м. и XL сертификат, 13 стандартни камиона с височина 2.75 м, 1 броя Хенгер по 105 куб. м., 2 автовоз и 2 буса по 4м, разполагаме и с 1 Vario ремарке с вътрешна височина 2,90 м - 3,20 м. Всичките ни камиони са оборудвани да превозват ADR. Превозваме всякакъв вид стоки.

Наши партньори са: LKW WalterGopet TransCalberson,DHL Express BulgariaWertaSchenkerAbel transOrbit,EkofrutMeri - spedM & MEvrobulKargo planet , Fercam,СТАД - Близнаков ЕООД и др.

Астеф - С ЕООД е фирма винаги коректна и изпълнителна към своите лоялни клиенти. Спазваме стриктно условията и сроковете по сключените договори. Стремим се винаги да сме перфектни при изпълнение на задачите, да сме полезни на клиентите и партньорите си. Качеството на работа е на първо място в нашите цели.

Фирмата разполага със собствен охраняем паркинг с видеонаблюдение, разположен на площ от 5000 кв. м в центъра на София.