За нас

Ариес Старс ЕООД е основана на 17.04.2012 година със седалище град Севлиево. Основната дейност на фирмата е свързана с продажба и дистрибуция на богата гама гръцки латекси, венециански декоративни мазилки на San Marco, тониране на автобои с марките Lechler и NOVOL. Фирмата предлага също така продукти на Оргахим, Нинахим, Лакпром, Карсистем БГ (Car system BG), Standox.

Ариес Старс се стреми да покрие изискванията на клиентите си и предлага също висококачествен гръцки латекс, мазилки, лакове, импрегнанти, грундове, лакове за дърво и аксесоари за бояджии. Ариес Старс е дистрибутор на български и чуждестранни производители на бояджийски продукти и оборудване за бояджийски сервизи, известни със своето качество и гаранция за устойчивост.

Фирмата осигурява на своите клиенти ефективни интериорни и екстериорни решения за дома, офиса и автомобила, като предлага избор от богат цветови каталог, от който да се спрат на цвета, който съвпада най-много с тяхното желание или с проекта, който искат да реализират.