Share
Направи запитване !!!

За нас

АНЛ - БЪЛГАРИЯ ЕООД е основана през 1994 г. с предмет на дейност внос, продажби и сервиз на опаковъчни машини от ITALDIBIPACK GROUP - Италия, лидер в областта на опаковъчни машини, работещи с термосвиваемо PVC фолио, полиолефин, стреч и скин фолио, бариерни фолиа и с представителства в над 30 страни в света. От 2002 г. АНЛ - БЪЛГАРИЯ е и асоцииран член на групировката ITALDIBIPACK GROUP.

В последствие АНЛ - БЪЛГАРИЯ разширява портфолиото си на предлагане на опаковъчни машини и за други сектори на икономиката.

Партньори на фирмата стават водещи италиански производители.

От 2008 г. АНЛ - БЪЛГАРИЯ разполага със самостоятелна сграда със застроена площ от 1500 кв. м. и изложбена зала с над 30 демонстрационни опаковъчни машини.

Фирма АНЛ - БЪЛГАРИЯ продава и поддържа гаранционно и следгаранционно всички видове опаковачни машини, предлагани от нея - широка гама от ръчни до автоматични тип "on line" , както и машини с различно приложение за употреба в хранително-вкусовата, фармацевтичната, мебелната индустрия и други сфери на производството.

Сервизът, който българската компания осигурява на своите клиенти, е изграден от високо квалифицирани специалисти, преминали обучение при партньорите – производителите, а качеството и бързината на обслужване е на европейско ниво.

Постоянните складови наличности на машини и консумативи като термосвиваемо PVC фолио, полиолефин, стреч фолио и скин фолио, бариерни фолиа,клипс и чембер ленти на конкурентни цени,както и квалифицираният персонал, превърнаха фирмата в желан партньор на потребители от различни браншове на икономиката.

Директният контакт с клиентите, коректното отношение, изграждането на взаимно доверие, предлагането на технически и технологични решения допринесоха за значителния пазарен дял на фирмата през последните години.

Европейското качество, добрите цени и отличният сервиз, които предлага АНЛ - БЪЛГАРИЯ, са гаранция за успеха на нашите клиенти и разширяване на пазарите.

АНЛ - БЪЛГАРИЯ предоставя и други услуги за своите клиенти:

  • Продажба на машини на лизинг;
  • Подмяна на използвани машини с по-автоматизирани (pay back);
  • Продажба на машини втора употреба;
  • Отдаване под наем на някои модели опаковъчни машини.