Категория: Издателства и Масови комуникации » Печатници, Печатарски консумативи

Град: Пловдив

Адрес: гр. Пловдив, жк. Тракия, ул. Нестор Абаджиев 15 виж карта

Телефон: 03104/2190

Share

За нас

АДП-Принт ООД е основана през 2008 година от водещи специалисти в полиграфическата индустрия с над 20 годишен стаж.
Ние разполагаме със собствена печатна база, разположена на 6 декара площ.

АДП-Принт ООД е печатница, специализирана в производството на самозалепващи се етикети от: хартия, многослойни материали, алуминиево фолио, PET (полиетилен), PP TOP (прозрачен полипропилен), PE (полиестер) и др.

В крак с последните екологични тенденции, фирмата работи с БЕЗВРЕДНИ, водоразтворими екологични мастила. Разполагаме с машини за шест цветен флексопечат. Използваме основния четирицветен печат CMYK с възможност за допълнителни цветове като златен и сребърен бронз, голд печат, както и всички цветове по скала PANTONE®, цялостен и парциален UV – лак.
Предлагаме печат на етикети за хранително-вкусовата, консервната, козметичната, парфюмерийната и фармацевтичната промишленост.

С цел да постигнем високо качество и ефективност ние работим само с машини и консумативи на водещи и доказани производители в бранша.

Разполагаме с екип за дизайн и предпечатна подготовка.

Във време на финансова криза производството в България намали чувствително своя обем. С цел проучване на пазара често производителите пускат тестови серии от даден продукт. Това ни накара да се замислим за етикети с по-малки тиражи.

Екипът на АДП-Принт ООД Ви предлага продукт, за който няма ограничение в количеството, което Ви дава гъвкавост и възможност за бързо и лесно увеличаване на асортимента! Големите производители на ВОРР етикети имат изисквания за количество (200-250кг.) АДП-Принт ООД няма такива ограничения. Може да се поръчат дори етикети с общо тегло от 10 кг.
Инструментите са също важно перо в себестойността на продукта (етикета).
Например, комплект клишета могат да Ви струват от 1000 до 2000 лв.
АДП-Принт ООД внедри в своето производство машини с по-малък формат, при което пълен комплект клишетата се изработват на цена до 400 лв.