За нас

Адванс Интернешънъл Транспорт Балкан ЕАД е международен спедиторски и логистичен доставчик на услуги, предлагащ специализирани услуги за управление на товари.

Ние използваме възможностите по въздух, море, земя и железопътният транспорт в световен мащаб, с основен акцент- приемане на проекти в Близкия Изток, ОНД и Източна Европа за основно глобално изграждане на консорциуми.

Логистични системи на Адванс Интернешънъл Транспорт

Г-н Джауад Камел, основател на фирмите от групата на Адванс, насочва Адванс Интернешънъл Транспорт към предоставянето на глобални решения за всяка една дестинация в рамките на 107 държави, свързани от Адванс управление на проекти, тежкотоварни пратки и извънгабаритен сухопътен транспорт. Адванс вижда един свят без граници в спедицията и логистиката

Г-н Камел се насочва към пълен пакет транспортни проектни решения и спедиция от врата до врата. Адванс доставя пратки от 60000 до 1700000 тона, до стотици проекти в световен мащаб. Адванс е изградил партньорска мрежа с над 600 доставчици и производствени фирми в 72 страни по света, като прави доставки до крайната цел и всичко това с най-голяма грижа за всички наши клиенти

Адванс Интернешънъл Транспорт е дружество с ограничена отговорност регистрирано в Англия. Неговата запазена марка е регистрирана във Великобритания. Регистрационен номер 2192120.