Share
Направи запитване !!!

За нас

Фирма ИСКАР БЪЛГАРИЯ ЕООД е с предмет на дейност внос и продажба на уникални металорежещи инструменти. Дружеството предлага машини и инструменти за струговане, фрезоване, отрязване, пробиване, разстъргване, правене на резби и други.

Също така е вносител и на твърдосплавни пластини за механическо закрепване, металорежещи инструменти за струговане, фрезоване, пробиване, разстъргване и резбонарязване с механично закрепени твърдосплавни пластини; инструментални системи и модулни инструменти за универсални и CNC-машини; монолитни инструменти. Базата на компанията се намира в град Казанлък.

Фирма Искар България ЕООД гр. Казанлък е с основна дейност търговия на металорежещи инструменти на израелската фимра ISCAR Ltd. Копманията ни е вносител на:

  • Твърдосплавни пластини за механическо закрепване
  • Металорежещи инструменти за струговане, фрезоване, пробиване, разстъргване и резбонарязване с механично закрепени твърдосплавни пластини
  • Инструментални системи и модулни инструменти за универсални и CNC машини
  • Монолитни твърдосплавни инструменти

Към продуктите, които предлагаме на търговския пазар включваме и стругови пластини, отрезни инструменти, инструменти за челно струговане и канали, оръжейни свредла и много други. В Искар България работи голям екип от специалисти с богат професионален опит в сферата на търговията.