Категория: Туризъм » Туроператори и туристически агенции

Град: София

Адрес: гр. София, бул. Шипченски проход 19, бл. 230, вх. В, ет. 1 виж карта

Телефон: 02/971 36 44, 02/971 24 44, 02/971 53 50

Уеб сайт: www.almaholidays.net

Share

За нас

Основен предмет на дейност на Алма Холидейз са посрещане и обслужване на чуждестранни туристи в Република България, организацията и продажбата на допълнителни екскурзии и мероприятия, конгресен туризъм, организиране и продажба на екскурзии и почивки за български граждани в чужбина. 

Основни външни пазари, на които дружеството оперира като приемащ туроператор са: Русия, Украйна, Беларус, Молдова, Македония, Чехия, Словакия, Унгария, Сърбия, Дания, Холандия и др. 

Дружеството поддържа дългосрочни, стабилни и перспективни бизнес взаимоотношения с едни от най-сериозните туроператорски структури на тези пазари. 

Компанията е собственик на комплекс „Жасмин клуб” в КК „Слънчев Бряг”. „Алма Холидейз„ е съинвеститор и в други проекти, като осъществява менажирането и експлоатационната поддръжка. Всички тези Ваканционни Комплекси са успешно реализирани и се радват на голям интерес от многобройни чуждестранни контрагенти и туроператори. 

За летния туристически сезон разполагаме с договориран контингент на Българското Черноморско крайбрежие, осигурени в над 70 хотела от различна категория – от 2 до 5 звезди. 

Туроператорската структура на “Алма Холидейз” ООД включва централен административен офис находящ се в гр.София, централен офис “Черноморско крайбрежие” находящ се в ТК “Слънчев бряг” . Дружеството осъществява своята дейност във всички български туристически комплекси и центрове: Слънчев бряг, Златни пясъци, Албена, Елените, Дюни, Созопол, Несебър, Приморско, Боровец, Пампорово, Банско и др.

С цел подобряване качеството на обслужване на своите туристи “Алма Холидейз”ООД има разработена своя собствена програма от допълнителни екскурзии и мероприятия, а така също и екип от мениджъри и екскурзоводи, притежаващи необходимата професионална и езикова квалификация. 

Приоритетен туристически регион за развитие, дейността на дружеството е Южно черноморие, където понастоящем “Алма Холидейз”ООД е най-големия приемащ туроператор, работещ на пазар “Източна Европа”. 
Друг съществен елемент от дейността на дружеството е организирането и продажбата на екскурзии и почивки на български граждани в чужбина. 

Приоритетни дестинации в това отношение са: Дубай – Обединени Арабски Емирства; Солун, Халкидики – Гърция; Кушадасъ, Анталия, Истанбул, Бодрум, Мармарис – Турция, Тунис – Хамамет, Сус, Монастир, Испания – Коста Брава, Коста Дел Бересме, Коста Дел Сол, Тенерифе, Тайланд, Доминиканска Република, Куба, Египет и др. По тези направления “Алма Холидейз”ООД разработва свои чартърни самолетни и автобусни програми. 

Основен сегмент от пазара за дружеството представляват клиентите със средни за страната доходи, с оглед на дългосрочна стратегия за развитие на масов, а не на ексклузивен туризъм и поради тази причина акцента се поставя върху по-достъпните автобусни и самолетни екскурзии и почивки. 

Друго направление, по което работи активно „Алма Холидейз” е издаването на самолетни билети за цял свят, организирането на индивидуални пътувания, конгресен, бизнес и специализиран туризъм. 

Отчитайки политическите и икономически тенденции на развитие на страните от Централна и Източна Европа, “Алма Холидейз”ООД е заинтересована от разширяване на своето присъствие на нови и перспективни туристически пазари, както от страна на приемащ, така и от страна на изпращащ туроператор.